Aaron Carterin faneilla hämmentävä salaliittoteoria – epäilevät exää murhasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carter löydettiin kuolleena kotinsa kylpyhuoneesta Lancasterissa Kaliforniassa. Carterin kuolinsyy on edelleen epäselvä, mutta vahvin epäily on, että entinen lapsitähti sai kohtalokkaan yliannostuksen. Lääkärit odottavat edelleen toksikologisen testin tuloksia.

Poliisi kertoi aiemmin löytäneensä reseptilääkkeitä ja paineilmatölkkejä ruumiin läheltä. Julkisuuteen tulleiden tietojen perusteella Carterilla oli tapana impata esimerkiksi kodin siivousaineita päästäkseen pilveen. Kuolinsyyntutkijan raportti vahvistanee epäilykset, joiden mukaan Carterin kuolema johtui myrkyllisestä lääkecocktailista yhdistettynä imppaamiseen.

Osa faneista uskoo, että Carter riisti henkensä, vaikka väitteiden tueksi ei ole mitään todisteita. Kuolemaa on pidetty vahinkona. TMZ:n uuden raportin mukaan kasvava joukko Aaronin faneja on vakuuttunut siitä, että laulajan entinen kihlattu Melanie Martin murhasi hänet. Melanien ja Aaronin suhde oli tiettävästi ongelmallinen, ja molemmat osapuolet kamppailivat riippuvuuksien ja mielenterveysongelmien kanssa.

Kaksikolla oli meneillään likainen ero ja molemmat hakivat vuoden ikäisen poikansa huoltajuutta. Fanit ovat kummastelleet Martinin surevia julkaisuja, vaikka hän oli kirjoittanut hänelle viestissä, että: ”Sinä kuolet”, vain päiviä ennen Aaron Carterin kuolemaa. Yhtä totta on myös se, että Melanie työskenteli väsymättä yrittääkseen pelastaa Aaronin hengen hänen kuolemaansa edeltävinä viikkoina, ja onnistui vakuuttamaan hänet osallistumaan avohoito-ohjelmaan. Ehkäpä viesti ainoastaan todisti sen, kuinka paljon Martin pelkäsi Carterin tuhoisan elämäntilanteen vaikuttavan. Ja niin myös kävi.

Aaron Carterin virallinen kuolinsyy julkistetaan lähiviikkojen aikana.