Obaman tyttäret muuttivat Los Angelesiin – sisarukset jakavat asunnon keskenään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen entinen ykkösnainen Michelle Obama on paljastanut, että hänen tyttärensä Sasha ja Malia Obama ovat muuttaneet kämppiksiksi ja jakavat nyt kodin Los Angelesissa. Äiti on kertonut tilanteesta, kun tyttäret kutsuivat vanhempansa tutustumaan kotiinsa.

– Aioimme viedä heidät illalliselle, ja he sanoivat: ”Miksi ette tule meille drinkille?” Ja me sanoimme: ”Ok, katsotaan, miten tämä sujuu”. Martinit olivat hieman laimeita. En usko, että he todella tiesivät, mitä se edes oli, Michelle Obama kertoi Hoda Kotbin ja Jenna Bush Hagerin kanssa Today-ohjelmassa.

Michelle naurahti, että tytöt kuitenkin pyysivät vanhempiaan käyttämään lasinalusia. Säännöt saivat hymyilemään. Obaman sisaret ovat muuttaneet Kaliforniaan, koska 24-vuotias Malia on työskennellyt televisiossa. Sen sijaan 21-vuotias Sasha opiskelee Etelä-Kalifornian yliopistossa.

– Rakastan eniten sitä, että nuo kaksi tyttöä ovat toistensa parhaat ystävät, hän sanoi ja kertoi, että joskus aikoinaan he eivät voineet edes sietää toisiaan.