Kadonnut koira päätyi juuri oikeaan paikkaan – harhaili poliisiasemalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omistajiltaan kadonnut koira löytyi yllättävänkin helposti Iso-Britannian Leicestershiressä. Se nimittäin päätyi harhailemaan paikkaan, jossa apu oli lähellä.

Julie ja Steve Harperin 10-vuotias bordercollie katosi 3. marraskuuta noin kello 16 paikallista aikaa. Koira säikähti ilotulitteita iltalenkillä ja juoksi Stevenin ulottumattomiin. Pelästynyt koira haki turvaa läheisestä rakennuksesta, joka sattui olemaan paikallinen poliisiasema.

Loughboroughin poliisiaseman julkaisemalla valvontakameran videolla nähdään, kuinka pelokas koira astelee sisään automaattiovista. Poliisit antoivat koiralle vettä ja soittivat sen kaulapannassa olleeseen numeroon. Huolestunut Steve oli juuri palannut kotiin toisen koiransa kanssa, kun puhelin soi.

– Olin todella mielissäni ja iloinen Rosie ollessa turvassa. Olin myös ylpeä siittä, että se oli tarpeeksi nokkela löytääkseen poliisiasemalle, Julie kuvaili BBC:lle.