Nicole Scherzinger hyytävässä kylpykuvassa – teki sampokaulaset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Sittemmin tilanne on kuitenkin ehtinyt jo muuttua parempaan suuntaan.

Tällä kertaa Nicole on tehnyt niin sanotusti sampokaulaset, sillä hän on hankkinut parvekkeelleen kylpyammeen, jossa otti kuuden minuutin hyytävän kylvyn jääkylmässä vedessä. Poptähden mukaan vesi oli noin kaksiasteista, mutta todellisuudessa lämpötila lienee ollut jokusen asteen enemmän plussan puolella.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.