Satakiloiset siskot -sarja jatkuu – neljäs kausi starttaa tammikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla on useita realityohjelmia, joissa seurataan ylipainoisten ihmisten elämää. Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy Halterman ja Tammy Slaton ovat oman ohjelmansa avulla laihduttamista yrittäneet siskokset. Molemmat ovat olleet sairaalloisen lihavia.

Naisten yhteispaino oli ohjelman alussa 450 kiloa, mutta Amy onnistui laihduttamaan hurjasti. Tammy ei niinkään. 1000-lb sisters -televisiosarjan neljännellä tuotantokaudella seurataan Amyn perhe-elämää ja Tammyn uutta yritystä saavuttaa hoikempi ulkomuoto. Tammy on parhaillaan kuntoutusklinikalla ja hän pääsi taannoin kauan kaipaamaansa lihavuusleikkaukseen.

Chris Combs paljasti, että Tammy laihtui 115 kiloa vain 30 päivässä hänen kuntoutusjaksonsa aikana. Hänellä on nykyään hengitysputki kurkussa, koska nainen sai hengenvaarallisen häkämyrkytyksen. Tammy on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta ja lupaa paljastaa kaiken elämästään tammikuussa 2023 starttaavalla kaudella. Kausi näytetään ensin Yhdysvalloissa, Suomen esitysajoista ei ole vielä tietoa.