Brad Pitt on seurustellut pari kuukautta – kainalossa kaunis koruasiantuntija

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Brad Pitt seurustelee Ines de Ramon -nimisen naisen kanssa. Kaksikko on pitänyt yhtä jo pari kuukautta. De Ramon erosi alkuvuodesta näyttelijä Paul Wesleyn kanssa kolme avioliittovuoden jälkeen.

Ines de Ramon työskentelee korubisneksessä, mutta hänellä on myös ravintoterapeutin koulutus. Nainen on alunperin kotoisin ranskasta. Kosmopoliitti puhuu sujuvasti äidinkielensä ja englannin lisäksi myös saksaa, espanjaa ja italiaa. Hän on kouluttautunut Sveitsissä yliopistossa, Page Six kertoo.

Brad Pitt ja Ines de Ramon nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Bonon konsertissa Los Angelesissa. People-lehdelle kerrottiin, että 58-vuotias näyttelijä ja 32-vuotias koruyhtiön johtaja ovat pitäneet yhtä jo tovin. Pittillä on kuusi lasta ex-vaimonsa Angelina Jolien kanssa.