Unelmista totta – Heidi Montag synnytti toisen lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heidi Pratt tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta Heidi Montagina. Nykyään musiikkiuraa tavoitteleva nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti viisivuotiaalle pojalleen Gunnerille. Nyt hän on synnyttänyt Gunnerille pikkuveljen.

– Heidi synnytti torstaina 17. marraskuuta kello 11:31 pojan, joka painoi 3,4 kilogrammaa, pariskunnan edustaja kertoi Entertainment Tonightille.

– Se oli helppo synnytys, joka kesti noin 45 minuuttia. Äiti ja vauva ovat onnellisia ja terveitä.

Pariskunta yritti toista lasta pitkään. Heidi Montag kokeili kaikkea mahdollista, aina hedelmällisyyshoidoista vaihtoehtoisiin tapoihin lisätä hedelmällisyyttä, kuten raa’an maksan ja biisonin sydämen syömistä. Montag ja Pratt menivät naimisiin marraskuussa 2008.