Hauska näky videolle – lentäjä roikkui koneen ikkunasta napatakseen matkustajan puhelimen

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornialaisella lentoasemalla nähtiin melkoisesti vaivaa sen eteen, että yksi matkustaja sai kadonneen puhelimensa takaisin. Talkoohenkiseen tilanteeseen osallistui jopa matkustajakoneen lentäjä hieman koomisellakin tavalla.

Long Beachin lentokentällä kuvatulla videolla Southwest Airlinesin matkustajakoneen lentäjä roikkuu ohjaamon aukinaisesta ikkunasta. Alapuolella olevat lentokenttätyöntekijät yrittävät kuumeisesti ojentaa hänelle puhelinta. Lopulta lentäjä onnistuu nappaamaan sen, ja koneessa voidaan vihdoin valmistautua lähtöön.

Southwest Airlinesin mukaan puhelin oli lödetty terminaalista sen jälkeen, kun koneeseennousu oli jo suoritettu ja konetta valmisteltiin nousuun. Terminaalityöntekijät onnistuivat kuitenkin toimittamaan puhelimen nopeasti maahenkilökunnalle ja lopulta lentäjän kautta takaisin sen omistajalle.