Rikkinäiset ja likaiset vaatteet eivät kuulu keräyksiin – tällaisia tavaroita keräyksiin viedään

Koti & Asuminen · Tim Isokivi

Käyttämättä jääneet vaatteet kannattaa antaa hyväntekeväisyyteen, mutta kierrättämisessä kannattaa käyttää järkeä. Rikkinäiset ja likaiset vaatekappaleet eivät kuulu lahjoitettavaksi.

Apua tarvitsevia perheitä auttava Hope ry julkaisi Facebookissa kuvan vaatekappaleista, joita heille on toimitettu. Lahjoitettavaksi kelpamaattomia tuotteita ovat esimerkiksi rikkinäiset sukat ja tahraiset paidat. Lahjoitettavia vaatteita valkatessa kannattaakin miettiä, käyttäisikö niitä itse tai pukisiko niitä omalle lapselleen.

– Olemme hyvin kiitollisia lahjoituksista mitä saamme. Toivoisimme kuitenkin että ennen meille tuomista kävisitte lahjoitettavat vaatteet ja muutkin tavarat läpi, Facebook-päivityksessä kerrottiin.

– Likaiset, rikkinäiset, liian kuluneet vaatteet heitämme pois ja näiden läpikäynti kun joukossa on välillä merkittävän paljon huonokuntoisia vaatteita, syö meidän vähäisiä resursseja aivan liikaa, tiedote jatkui.