Pasha Pozdniakovan paino noteerattiin maailmalla – näin hän itse kommentoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu somekurvitar Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Aniharva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Äskettäin Pasha julkaisi videon, jossa hän nousi punnitsemaan painoaan vaa’alle. Sen mittariin tuli 85 kiloa. Nyt maailman suurimpiin lukeutuva tabloid-lehti The Sun on tehnyt videosta artikkelin, jossa hänen kerrottiin olevan teknisesti ylipainoinen suurten rintojen vuoksi.

– Olin harmissani nähdessäni otsikon, mutta luettuani jutun olin positiivisesti yllättynyt kirjoittajan hyvistä perusteluista. Hän kritisoi mittaustapaa, joka ei ota huomioon vartalon painojakaumaa ja lihasmassaa. En minusta näytä 85-kiloiselta, eikä paino kerro mitään siitä miltä näytät. Kyse on siitä miltä sinusta tuntuu, Pasha Pozdniakova kommentoi artikkelia.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.