Menossa Fuengirolaan? Bile-Danin levynjulkkareita juhlitaan 3. joulukuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Temptation Island -ohjelmasta suurelle yleisölle alunperin tunnetuksi tullut Bile-Dani, eli Daniel Lehtonen, on sittemmin tullut tutuksi myös monista muista yhteyksistä. Tuoreimpana artistiura Idleman-nimellä. Äskettäin ensimmäisen virallisen singlen julkaissut mies julkaisee New Era -esikoisalbuminsa 3. joulukuuta.

New Eran julkaisua juhlitaan levynjulkaisutilaisuudessa samana iltana Fuengirolan Culture-yökerhossa, jossa lipun ostaneille on luvassa myös teeman mukainen Idleman-drinkki. Joten jos olet Espanjan Aurinkorannikolla joulukuun alussa, tiedät minne suunnata juhlimaan.

Kulisseissa Idlemanin musiikkia on saatu kuulla jo jonkin aikaa, ja palaute on ollut erittäin hyvää. Laadukasta kevyttä housea on ylistetty myös DJ-ammattilaisten toimesta jo ennen kappaleiden julkaisua. Bile-Dani on työstänyt Idlemanin albumia jo kahden vuoden ajan, joten mistään pikaisesta projektista ei ole kyse. Hänelle on tarjottu myös levytyssopimusta, mutta toistaiseksi Idleman jatkaa indie-artistina.

– Game itse kappaleena on erittäin suoraviivaista hyvän mielen pop-housea, joka vie kuuntelijan jo heti ensimmäisestä basson iskusta suoraan etelän maisemiin, Idleman itse kuvailee ensimmäistä singleään.