Teini ei halunnut tiskata ravintolassa – otti lopputilin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusiseelantilainen teini Fionn McCallum on ottanut näyttävän, mutta erittäin typerän, lopputilin työstään McDonald’s -ravintolasta. Nuori mies oli saanut tiskausvuoron. Hän ei suostunut moiseen.

Jokaisen työelämässä menestystä janoavan tulee aloittaa uransa jostain. Niin sanotut paskahommat ovat niitä, jotka koulivat työntekijästä valmiin ja uutteran tekijän tulevaisuuteen. Osa ihmisistä ei ymmärrä, että työnteossa ei voi valita rusinoita pullasta, vaan useampaan ammattiin kuuluu myös vähemmän mukavia työtehtäviä.

Fionn McCallum julkaisi Tiktokiin videon pikaruokalan tiskivuoresta. Hän sanoi, että ei todellakaan aio tiskata astioita ja meni ilmoittamaan pomolleen irtisanoutumisesta. Sen jälkeen hän asteli työpaikalta ulos. Teinille tulee todennäköisesti jonkinlaisia sanktioita tästä.

@fionnmccallum470 They really thought I was going to clean that #macdonalds #fyp #foryoupage ♬ original sound – Fionn_McCallum