Upea kaunotar uima-altaalla! Alina Voronkova uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoinen Miss Suomi Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sosiaalisen median julkkiskaunottarena, joka julkaisee upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Taannoin avioitunut kaunotar on tällä kertaa suunnannut lomareissunsa Etelä-Eurooppaa.

Tällä kertaa missikaunotar on poseerannut lomareissulla mustassa uimapuvussa. Kuva saa varmasti monet sosiaalisen median käyttäjät haaveilemaan lomareissusta aurinkoon, varsinkin kun Suomessa vuoden pimein ja kylmin vuodenaika alkaa olla hiljalleen käsillä. Aurinkoloma kelpaisi varmasti nyt monelle.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.