Helsinkiin myöhäisiä joukkoliikennevuoroja pikkujoulukaudeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääkaupunkiseudun yöelämään joulun alla suuntaaville on tarjottu hyviä uutisia. Joukkoliikenteen myöhäisiä vuoroja lisätään pikkujoulukauden ajaksi. Asiasta tiedotti Helsingin kaupunki.

HSL on lisännyt metro- ja bussiliikenteen perjantain ja lauantain jälkeisten öiden vuoroja 18. marraskuuta alkaen. Lisäksi lähijunia ajetaan normaalia pidempinä. Lisäliikennettä ajetaan aina 18. joulukuuta asti.

Pikkujoulusesongin aikana metro kulkee perjantaisin ja lauantaisin kaksi tuntia tavanomaista myöhempään. Metro palvelee liikkujia 3. joulukuuta lähtien aina Kivenlahteen asti uuden osuuden avautuessa. Lisäksi raitiovaunulinjat 7 ja 9 Länsiterminaaliin saavat lisävuoroja 2. joulukuuta – 6. tammikuuta väliseksi ajaksi.