Maura Higgins rannalla – biksuvartalo kisaili auringonlaskun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis realitykaunotar Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan. Higgins julkaisee ajoittain itsestään upeita poseerauksia erityisesti sosiaalisessa medioissa.

Tällä kertaa Maura on poseerannut upeissa kuvissa Malediiveillä. Paratiisisaarten rantavedessä kameran edessä keikistelevä kuvankaunis Higgins kilpailee samalla huomiosta auringonlaskun kanssa.

Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.