Hollywoodin kuumin juoru: Harry Styles iski Kendall Jennerin uudelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudesta tunnetut Kendall Jenner ja Harry Styles ovat molemmat patsastelleet otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi kuluneiden viikkojen aikana. Molemmat ovat eronneet parisuhteistaan.

Ensin Harryn ja Olivia Wilden tiet erosivat. Heidän kerrotaan ajautuneen draamaan liittyen Wilden ohjaamaan Don’t Worry, Darling -elokuvaan. Pian tämän jälkeen Kendall Jenner ja hänen koripalloilija-ex Devin Booker erosivat, kun he olivat kuulemma kyllästyneet kaukosuhteisiin liittyviin haasteisiin.

Muistatko, että Kendall Jenner ja Harry Styles seurustelivat vuosina 2013–2019? Nyt Hollywoodin sisäpiiriläiset ovat paljastaneet, että Styles ja Jenner ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä erojensa jälkeen. Kendall jopa kiikutti joukon ystäviään katsomaan Harry Stylesin esiintymistä Kia Forumissa, Kalifornian Inglewoodissa aiemmin tässä kuussa.

Fanit spekuloivat, että ehkäpä nämä kaksi ovat päättäneet antaa romanssilleen uuden mahdollisuuden? Kaksikon ystävät ovat kertoneet Entertainment Tonightille, että Harry ja Kendall ovat pitäneet yhteyttä vuosien ajan ja ovat ainoastaan kavereita keskenään. Paras parisuhde on juuri se, jossa oma kumppani on myös paras ystävä elämässä.