Fleetwood Macin Christine McVie on kuollut 79-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Fleetwood Mac -yhtyeen kosketinsoittajana ja laulajana toiminut Christine McVie on kuollut. Muusikko oli menehtyessään 79-vuotias. Asiasta tiedotettiin McVien Facebook-sivulla.

McVie kuoli keskiviikkona 30. marraskuuta lyhytaikaisen sairauden seurauksena. Muusikon kerrotaan olleen menehtyessään perheensä läsnäollessa.

– Hän oli paras muusikko joka yhtyeessä saattoi olla ja paras ystävä joka kenelläkään voisi olla. Olemme onnekkaita saatuamme jakaa elämämme hänen kanssaan, Fleetwood Macin Facebook-sivulla julkaistussa tiedotteessa kuvailtiin.

Christine McVie liittyi Fleetwood Maciin vuonna 1970. Hän julkaisi uransa aikana myös lukuisia sooloalbumeita. McVie osallistui Fleetwood Macissa kappaleiden tekemiseen, ja hänen käsialaansa ovat muun muassa Don’t Stop sekä Everywhere -hitit.