Jälleen yksi opettaja kärähti OnlyFans-tilistä: ”Rahaa sairaalle lapselle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen fysiikanopettaja on eronnut työtehtävistään, kun oppilaat löysivät hänen eroottiset kuvansa OnlyFansista. Hän sanoi ylläpitävänsä maksullista tiliä kerätäkseen rahaa sairaalle pojalleen.

Coatbridgesta kotoisin oleva 33-vuotias Kirsty Buchan työskenteli lukiossa fysiikan opettajana. Buchan kertoi Daily Recordille, että hänen 11-vuotias poikansa odottaa leikkausta vakavan vatsasairauden jälkeen.

– Jotkut ihmiset sanovat, että minun täytyy olla hullu, koska siirryin fysiikan opettajasta alastonkuvien myymiseen verkossa. Mutta mielestäni olin hullu, koska pysyin opettajan työssä kuusi vuotta ja työskentelin hirveän paineen alla joka päivä, Buchan kertoo.

– Tein töitä yhteen asti yöllä palkattomasti. Stressi oli uskomatonta. Itkin silmät päästäni tilanteestani, enkä tiennyt mihin suuntaan kääntyä, opettaja jatkoi.

Buchan kertoi kuulleensa muiden opettajien tienaavan jopa 50.000 puntaa kuukaudessa OnlyFansin avulla.

– Minulla on laskut maksettavana ja asuntolaina, eikä aikuisviihteeseen siirtyminen ollut edes vaikea päätös. Glasgow’n kaupunginvaltuusto on sanonut turvautuvansa kurintoimenpiteisiin.

Entinen fysiikan opettaja syyttää myös vanhempia, jotka eivät hänen mukaansa pystyneet varmistamaan, etteivät heidän alaikäiset lapsensa pääsisi pornosivustoille.

– Nyt minulta on kysytty, olenko tyhmä, mutta en ole tyhmä. Minulla on fysiikan tutkinto ja olen tehnyt kovasti töitä. Voisin mennä töihin, jossa pomot eivät kunnioittaisi minua. Tai sitten voin julkaista kuvia ja ansaita rahaa elättääkseni poikani. Käytän aivojani, Buchan kertoi.