Aubrey O’Day phoshoppaussyytteisiin: ”Teen taidetta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen on jatkuvasti kohussa hänen Instagram-profiilinsa vuoksi.

Naisen Instagramin otokset ovat aivan eri näköisiä kuin Aubrey O’Daysta julkaistut paparazzikuvat. Lisäksi hmiset ovat epäilleet nyt Aubrey O’Dayn kopioineen toisen Instagram-käyttäjän kuvia ja liittäneen itsensä kuvien maisemaan. Nyt hän kommentoi, että överiksi menneet photoshoppaukset itsestään ja valheet matkustamisesta maailman upeimpiin paikkoihin on taidetta.

– Näen elämäni ja kuvani taiteena, jonka haluan luoda maailmalle. Et näe minua Instagramissa tavallisten ystävieni, koirieni ja kotini kanssa. En kuulu tähän ryhmään. Se ei myöskään kuulu muille, 38-vuotias nainen kommentoi Tamron Hall Showssa.

O’Day väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä. Staran tekemien havaintojen mukaan Aubrey O’Day käyttää myös ostettuja seuraajia. Todella moni kuviin kommentoivista profiileista on valeprofiileja tai botteja. Ehkäpä sekin on osa tätä taidetta?