Aaron Carterin yksivuotias poika perii poptähti-isänsä omaisuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen laulajan, Aaron Cartern äiti Jane Carter kertoi, että hän ei ole vielä tavannut 12 kuukauden ikäistä pojanpoikaansa Princeä. Hän haluaa silti Princen olevan isänsä omaisuuden edunsaaja, koska perhe ei tarvitse rahaa. Jane lisäsi, että hän haluaa muodostaa suhteen pojanpoikansa ja Aaronin kihlatun Melanie Martinin kanssa, jolla on tällä hetkellä lapsen huoltajuus.

Kun Aaron löydettiin kuolleena Kalifornian kotinsa kylpyammeesta 34-vuotiaana marraskuun 5. päivänä, hänen äitinsä pyysi tytärtään Angelia, Aaronin kaksossiskoa, jättämään hakemuksen 500.000 dollarin arvoisen kuolinpesän ylläpitäjäksi, TMZ uutisoi.

– En halua ongelmia tai stressiä Aaronin omaisuudesta, Melanie kertoi Us Weeklylle viime viikolla.

– Haluan vain, että Princestä huolehditaan ja haluan Aaronin perinnön elävän… Kuka tahansa, joka haluaa olla mukana Princen elämässä, voi olla Princen elämässä.

Aaronin kuolinsyy on vielä selvittämättä, toksikologian tuloksia odotettaessa. Laulaja taisteli vuosia riippuvuuksien ja mielenterveysongelmien kanssa. Hänen viereltään löydettiin pillereitä ja imppausvälineitä.