Hämmästyttävä video: Kissa ahtautui pieneen putkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat voivat joskus vaikuttaa jopa uhmaava fysiikan lajeja. Kissat esimerkiksi kykenevät mahtumaan läpi monista sellaisista ahtaista paikoista, jotka vaikuttavat olevan aivan liian pieniä niille.

Valokuvaaja Nils Jacobin tuore viraalivideo osoittaa, kuinka ahtaaseen paikkaan hänen oranssi kissansa Frederic mahtuu. Mikään tehtävä ei vaikuta olevan Fredericille mahdoton, ainakaan mikäli palkkiona on herkkuja. Sellainen nimittäin odottaa kissaa ahtaan muoviputken päässä.

Frederic sukeltaa muoviputken sisään ja ryömii sen päähän sutjakasti. Kissa onnistuu nappaamaan putken perällä olevan herkun, ja onnistuu jopa lopuksi peruuttamaan pois ahtaasta paikasta. Video osoittaa todeksi vanhan väittämän, jonka mukaan koko kissa mahtuu aukosta läpi, jos sen pää mahtuu läpi.

@furryfritz Special agent Frederic on a mission! #furryfritz #catographer #cat #funnycat #catsareliquid ♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser