Madonna shokeeraa jälleen – härski poseeraus kauhistuttaa faneja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Madonna tietää arvonsa vielä 64-vuotiaana. Nainen on julkaissut runsaasti eroottisävytteistä sisältöä sosiaaliseen mediaan, eikä viimeisin julkaisu tee poikkeusta linjaan. Nyt teemana on kinky.

Madonna on pukeutunut pitsihuppuun ja hän liikuttaa raippaa huultensa välissä. Asukokonaisuus mukailee BDSM-tyylistä sisältöä, jossa venytetään erotiikan rajoja maustamalla seksielämää erilaisilla kipua tuottavilla välineillä tai fetissiin taipuvilla elementeillä. Osa faneista on parahtanut Madonnan kuvalle, että nyt hyvän maun raja on ylitetty.

Sosiaalisen median aktiivikäyttäjä Madonna on julkaissut viime aikoina runsaasti kohua herättävää sisältöä nettiin. Hän on esitellyt paljasta vartaloaan, vilautellut nännejään ja keimaillut kameralle pikkutuhmaan tyyliin. Hän ei kysele lupia sisältönsä siveellisyyteen, vaan toteuttaa itseään – aivan kuten koko uransa ajan.