Aikuisviihdesivusto paljasti vuoden 2022 tilastot – yksi ryhmä kasvatti huimasti suosiotaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihdesivusto PornHubin miljardeista vierailuista saatuja tietoja koostetaan vuosittain tilastoihin. Lukujen avulla nähdään, mitkä kategoriat tai hakusanat ovat kiinnostaneet ihmisiä eniten. Maailman tilanne heijastuu usein myös aikuisviihteeseen ja tänä vuonna trendikkäintä on katsoa realita, eli tavallisten ihmisten kotona kuvattuja sessioita.

Reality-kategorian kiinnostus kasvoi peräti 169 prosenttia vuoden 2022 aikana. Ideana on, että netistä etsitään nimenomaan tavallisten ihmisten akteja. Kun amatöörimalleista on tullut kokopäiväisiä esiintyjiä, on samaan aikaan heidän videoidensa laatu parantunut. PornHubin vierailijat etsivät kuitenkin edelleen todellista kotitekoista elämystä.

Erityisesti ihmisiä kiinnostaa aitojen laukeamisien ja kolmen kimpan katsominen ilman näyttelijän keinotekoista ääntelyä. Naiset katsovat reality-aikuisviihdettä 37 prosenttia enemmän kuin miehet. Neljässä maassa reality nousi suosituimmaksi hauksi. Nämä maat olivat Ukraina, Valko-Venäjä, Kazakstan ja Kirgisia.