Unelmien loma-asunto maailmaa kiertävältä risteilyalukselta?

Lifestyle Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Miltä kuulostasi oma asunto hulppealta risteilyalukselta, mikä kiertelee ympäri maapalloa? Upealta. Storylines-yhtiöltä avautuu ensimmäinen asunnoilla varustettu risteilyalus. Se lasketaan vesille vuonna 2024.

Laivassa on 547 täysin kalustettua asuntoa, jotka on ostettavissa matkaajille, jotka haluavat asua, työskennellä ja nauttia samalla kun tutkivat maailmaa. Asuntoja on tarjolla aina yksiöistä neljän makuuhuoneen koteihin. Asunnoissa on parveke ja omaan makuun tehty sisustus. Kodit on mahdollista ostaa omaksi 1-8 miljoonalla dollarilla tai vaihtoehtoisesti vuokrata käyttöönsä 24 vuodeksi 600.000 dollarilla.

Laivalla on kolme aurinkoterassilla varustettua uima-allasta, ulkoilurata, kuntosali, joogastudio ja golfsimulaattori. Laivalla on oma lääkäriasema, lemmikkialue, 20 baaria ja ravintolaa sekä pieni puutarha. Lisäksi laivalla ovat kirjasto, omia vesikulkuneuvoja, elokuvateatteri, taidestudio ja keilahalli.

Aluksen vuonna 2024 alkava kolmivuotinen matka kattaa kaikki kuusi maanosaa. Asukkailla on useita päiviä aikaa tutustua kuhunkin kohteeseen ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin.