Rattijuoppo uskoi navigaattoria – ajoi pitkin jäistä kanaalia ja vajosi veteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianapolisissa asuva nainen ajoi autonsa jäätyneeseen kanavaan. Naisen mukaan hänen navigaattorinsa oli ohjannut hänet kohti kanaalia. Auto syöksyi jään läpi veteen ja palomiehet nostivat auton vedestä ylös jouluyönä.

Biankia Gleason -niminen 33-vuotias humalainen nainen pidätettiin rattijuopumuksesta. Tiedossa ei ole, minne nainen oli ajamassa, mutta hänen ajoneuvonsa syöksyi veteen lähellä Colts Playspacea, Fox 59 raportoi. Hän kertoi ajaneensa penkerettä alas puiston läpi suoraan jäälle. Sen jälkeen hän jatkoi matkaansa jäätä pitkin, mutta se ei kestänytkään ajoneuvon painoa.

Netissä kiertävä video näyttää osan Gleasonin seikkailusta, kun hän ajaa jäätyneellä kanavalla luistelevien ihmisten ohi. Hän pakeni veden varaan joutuneesta autosta sivullisten avulla. Gleason pidätettiin ja vietiin paikalliseen vankilaan.