Mitä ihmettä? Vauvalla sama syntymäpäivä kuin molemmilla vanhemmilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Alabamassa asuvan tuoreen perheen ei tarvitse nähdä juurikaan vaivaa muistaakseen, milloin kunkin perheenjäsenen syntymäpäivä on. Sekä perheen äiti, isä että hiljattain syntynyt esikoislapsi viettävät merkkipäivää samana päivämääränä.

Cassidy ja Dylan Scottin tytär syntyi 18. joulukuuta. Kyseinen päivä sattuu olemaan myös molempien vanhempien syntymäpäivä. Huntsvillen sairaalassa syntynyt lapsi sai nimen Lennon.

Todennäköisyys sille, että sekä lapsella että molemmilla vanhemmilla on sama sukunimi on yksi 133 000:a. Ilmiö on harvinainen, mutta ei suinkaan ainutlaatuinen. Esimerkiksi vuonna 2017 Mississipissä asuvalle pariskunnalle tapahtui CBS-uutissivuston muukaan samoin, vieläpä 18. joulukuuta kuten Scottien tapauksessa.