Biksupeppu hakee vertaistaan – supermalli Alessandra Ambrosio kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt perheenäiti on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten malliura on jatkunut.

Nyt Alessandra on viettänyt vuodenvaihdetta lomaillen yhdessä perheensä kanssa ja samalla hän on itsekin nauttinut upeasta päivästä uimarannalla. Sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvissa hänellä oli yllään pienet punaiset biksut, joiden myötä hänen biksupeppunsa nousi kuvissa lähes päärooliin.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 13-vuotias tytär Anja ja yhdeksänvuotias poika Noah. Perhe on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ympäri maailmaa lomaillen ja elämästä nauttien.