Millä järjellä? Mies räjäytteli ilotulitteita ravintolan tanssilattialla Tahkolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Koronavuodet ovat saattaneet vaikuttaa geenialtaan matalan päädyn aivotoimintaan taantuvasti, kun kahden rajoitetun vuoden jälkeen ei muisteta enää käytöstapoja, turvallisuusseikkoja tai asiallisuutta. Tästä esimerkkinä Kuopion Tahkolla uutta vuotta viettänyt nuori mies, joka sekoili ilotulitteiden kanssa ravintolan sisällä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan nuori mies räjäytti ilotulitteen ensimmäisen kerran Tahkon Piazza ravintolan tanssilattian reunalla ennen puolta yötä. Hän luikki ravintolasta ulos, mutta saapui myöhemmin takaisin paikalle. Hän räjäytti toisen ilotulitteen ravintolassa. Toisella kertaa järjestyksenvalvojat saivat hänet kiinni.

– Räjähtänyt ilotulite aiheutti muutamalle ravintolan asiakkaalle lieviä vammoja. Poliisipartion tultua paikalle, järjestyksenvalvojien kiinniottamalla mieheltä löytyi hallusta räjähtämättömiä ilotulitteita. Miestä epäillään pahoinpitelyistä ja vaaran aiheuttamisena, Pohjois-Savosta kerrotaan.