Kaija Koosta kertova dokumentti nyt koko kansan katsottavissa

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iskelmätaivaan kuningatar Kaija Koo on yksi tunnetuimmista suomalaisista artisteista, jonka kappaleista varmasti jokainen tuntee suurimman osan. Nainen on tehnyt kunnioitettavan pitkän uran, jolle ei loppua näy. 60-vuotiaasta tähdestä on tehty myös dokumentti, joka juhlistaa artistin pitkää taivalta musiikin parissa.

Kaija Koosta tehty dokumentti, Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar, on nyt koko kansan katsottavissa Yle Areenassa. Dokumentti kertoo yli 40-vuotisen uran tehneestä tähdestä. Dokumentissa käydään läpi artistin elämää ja päästään kurkistamaan kulissien taakse.

Dokumentissa päästään seuraamaan naislaulajan tunnelmia niin keikoilla kun studiossakin ja nähdään, miten Kaija Koo suunnittelee myös taiteensa visuaalista maailmaa. Dokumentin on ohjannut Pia Asikainen.