Kaipaatko vanhaa musiikkisoitintasi? Sovellus muuttaa iPhonen iPodiksi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelimet ja suoratoistopalvelut ovat pitkälti korvanneet 2000-luvun alussa suositut MP3-soittimet. Moni kuitenkin saattaa tuntea nostalgiaa tuon ajan edistynyttä teknologiaa edustaneita musiikkisoittimia, kuten iPodia kohtaan.

Vanhaa kunnon iPodia kaipaaville iPhone-omistajille on nyt tarjolla asiaan helpotusta tuova lääke. Retro Pod -sovellus muuttaa nykyaikaisen iPhonen iPodiksi, tai ainakin hieman iPodia muistuttavaksi.

Retro Pod on käytännössä musiikin kuunteluun tarkoitettu yksinkertainen ja riisuttu sovellus. Kappaleiden valinta ja ulkoasu on suunniteltu muistuttamaan klassista iPod-soitinta. Sovelluksella voi kuunnella Apple Musicista löytyvää musiikkia.

Retro Pod on ollut saatavilla iPhonelle jo jonkin aikaa. Se on kuitenkin noussut viime aikoina suosikiksi Applen App Storessa somevaikuttajilta TikTokissa saamansa hehkutuksen vuoksi.

@ozairtriestech the app is called retro pod ! #apple #iphone #ipod #ipodsongs #retropod #retro #oldtech #techtok #techtoktips #carterpcs ♬ BEST PART – 🫀

@ellyawesometech iPod Classic on your iPhone tutorial!!! It’s called retropod! Follow for more vids like this 🤩 #ipod #iphone #apple #retro #techtok #tech ♬ original sound – Elly Awesome