Darcey ja Staceyn elämässä jälleen draamaa – yllätysvisiitti pilasi siskosten välit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva sai oman ohjelmansa siskonsa Staceyn kanssa. Parivaljakko on esiintynyt kameroille jo neljän tuotantokauden verran, ja viimeisimpiä jaksoja esitetään parhaillaan Yhdysvalloissa.

Viime vuonna kolmas tuotantokausi jäi siihen, kun omaa realitysarjaa tähdittävä Darcey Silva veivasi suhteessa edestakaisin bulgarialaissyntyisen Georgin kanssa. Kaksikko päätyi lopulta eroon. Nyt Darcey on aloittanut kumppanin etsimisen treffipalvelun kanssa, mutta yllätyksekseen hän tapaa myös Georgin.

Staceyn aviomies Florian ei ole löytänyt ystäviä uudesta kotikaupungistaan Miamista. Hän päättää kutsua Georgin paikalle. Tämä saa Darceyn raivon partaalle ja nainen suuttuu myös siskolleen Staceylle. Nähtäväksi jää, mihin toistensa seurassa aina olevien siskosten suhde etenee – välirikkoa kuvaillaan heidän historiansa pahimmaksi. Suomessa on esitetty vasta sarjan kaksi kautta, eikä tiedossa ole, koska kolmas ja neljäs tuotantokausi saapuvat suoratoistopalveluihin tai televisioon.