Mies paljastaa salaseuraa haluavia naisia – Instagramin tili aiheutti nettiraivon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen autokauppias Jay Ingram päätyi hiljattain sinkuksi 12 vuotta kestäneen suhteen loppumisen jälkeen. Nyt hän on järkyttynyt siitä, kuinka moni varattu nainen on yrittänyt saada hänen kanssaan suhdetta aikaiseksi. Hän on paljastanut neitokaisten yritykset photoshoppaamalla itsensä naisten pariskuntakuviin.

Osa ihmisistä tuomitsee 33-vuotiaan miehen tekeleet. Joidenkin mukaan hän on häpäissyt julkisesti uskottomat naiset. On kuitenkin tosiasia, että miehiä usein parjataan häntäheikeiksi, kun tilastollisesti molemmat sukupuolet pettävät nykyään kumppaneitaan yhtä paljon.

Ingram käyttää Instagramissa nimeä @mr.play.official. Hänen uudenvuodenlupauksensa oli paljastaa naiset, joilla on poikaystävä, ja jotka olivat viestittäneet hänelle. Hän päätyi ratkaisuun joululomalla sosiaalista mediaa selattuaan, New York Post uutisoi. Tutustu kyseiseen käyttäjätiliin tästä.

– Monet teistä naisista postailevat tarinoita miehenne kanssa joulukuusen alla yhteensopivissa pyjamissa, ja olette samaan aikaan viestitelleet minulle muutaman kuukauden ajan.