Euphoria-tähti vastaili fanien kysymyksiin somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Sydney Sweeney tunnetaan parhaiten hänen Cassie-roolistaan suositussa Euphoria-nuortensarjassa. Nyt Sweeney teki sosiaalisen median palveluihin tilit tutkiakseen mitä ihmiset hänestä verkossa puhuvat ja mitä kysymyksiä heillä häneen liittyen on.

British GQ-lehti julkaisee YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa tunnetut tähdet laitetaan vastailemaan fanien viesteihin ja hauskoihin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla tehtävän pariin istutettiin Sydney Sweeney, jota jännitti aluksi etenkin se mitä ihmiset hänestä Redditissä puhuvat.

Ihmisiä kiinnosti tietää mitä naisen perhe on mieltä hänen roolistaan Euphoria-elokuvassa. Fanit pohtivat myös sitä miten näyttelijäksi hyviin rooleihin pääsee. Tähden mukaan se on sekoitus hyvää tuuria, ajoitusta ja kovaa työtä.