Suvi Teräsniska perui äkillisesti keikkojaan: ”Hyvä hetki pysähtyä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iskelmätähti Suvi Teräsniska on perunut äkillisesti perunut suuren osan helmi-maaliskuulle suunnitelluista esiintymisistään. Teräsniskan keikkakalenterissa oli peruuntumisten jälkeen jäljellä kolme esiitymistä keväälle.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Seiskan mukaan tieto keikkojen peruuntumisesta tuli osalle keikkajärjestäjiäkin yllätyksenä. Peruuntumisia perusteltiin henkilökohtaisilla syillä. Nyt Teräsniska on itse kommentoinut asiaa Instagramissa.

– Viime vuosi oli mulle kokonaisuutena odotettua raskaampi ja siksi päätin ottaa nyt keväälle aikaa itselle ja perheelle. Oon tottunu aina menemään ja tekemään vaikka pää kainalossa. 15 vuotta, pyöreästi 1500 keikkaa. Nyt oli hyvä hetki pysähtyä ja vetää vähän happea, Teräsniska kirjoitti.

Laulaja kiitti julkaisussaan faneja viesteistä ja kertoi odottelevansa seuraavia pakkasia, jotta hän pääsisi hiihtämään. Julkaisu sai kannustavia vastauksia muun muassa kollegoilta Anna Abreulta ja Paula Vesalalta.

Teräsniskan on edelleen määrä esiintyä 40 vuotta Yötä -juhlakonsertissa Nokia Arenalla 24. maaliskuuta. Konsertissa laulaja toimii Yö-yhtyeen pääsolistina. Marraskuussa 2021 Tämä maailma tarvitsee joulun -joululevyn julkaissut Teräsniska työstää parhaillaan tulevaa studioalbumiaan.