Kuka on käynyt kauneusleikkauksissa? Ihmiset arvailivat ensikohtaamisen perusteella

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset arvostelevat alitajuisesti toisiaan heti ensimmäisten sekuntien aikana tavatessaan uuden ihmisen. Toisen ihmisen eleet, puhe ja pukeutuminen voivat antaa toisille kuitenkin välillä ihmisistä aivan erilaisen kuvan siitä millaisia he ovat oikeasti.

Nyt Jubilee-kanava teki leikkimielisen kokeilun, jossa ihmiset laitettiin arvailemaan kuka heidän keskuudessaan olevista henkilöistä on ottanut eniten kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Tehtävä osoittautui yllättävän hankalaksi.

Ihmiset yrittävät arvailla kuka on käynyt kauneusleikkauksissa ja kuka näyttää luonnolliselta. Lopulta jokainen paljastaa mitä kauneusleikkauksia heille on tehty, koska ja mistä syystä. Osa ihmisistä on hankkinut leikkauksia terveyssyistä ja osa kohentaakseen omaa ulkonäköään siihen suuntaan, että se miellyttää omaa silmää.