Rita Ora jätti rintaliivit kotiin – bileasu ei juuri peittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälistä menestystä saanut englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa. He matkustelevat paljon ja juonsivat juuri MTV European Music Awards -gaalankin yhdessä.

Nyt Rita nähdään viettämässä rentoa iltaa läpikuultavassa asussa, jonka alle hän ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä. Fanit ovat odottaneet jo pidemmän aikaa, että laulajatähti julkaisisi uutta musiikkia. Nyt nainen on viimein julkaissut tulevan singlensä julkaisupäivän.

– Olen niin niin innoissani kun saan viimeinkin kertoa teille tulevasta singlestäni You only love me, Rita Ora hehkuttaa Instagram-julkaisussaan.

Rita Ora kertoo, että uusi kappale julkaistaan 27. tammikuuta. Julkaisemassaan kuvassa tähti istuu sängyllä yläosattomissa ja katsoo puhelintaan ikään kuin odottaisi rakkaansa ottavan häneen yhteyttä.