Dakota Johnson mainoskasvona Guccin käärmeennahkalaukulle – PETA otti yhteyttä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Dakota Johnson tuli monille tunnetuksi muun muassa 50 Shades of Grey -elokuvista. 33-vuotias nainen on nyt esiintynyt Guccin uudessa kampanjassa, joka on herättänyt paljon keskustelua.

Luksusmerkki Guccin uudessa mainoskampanjassa Dakota Johnson esittelee uuden malliston laukkuja. Laukkujen hinta vaihtelee muutamasta tuhannesta dollarista aina yli 50.000 dollariin saakka. Korkeaan hintaan vaikuttaa muun muassa harvinainen materiaali, krokotiilin ja pytonin nahka, josta laukut on valmistettu.

PETA kirjoitti Daily Mail -sivuston mukaan näyttelijälle kirjeen, jossa he toivoisivat Dakota Johnsonin vetäytyvän kampanjasta ja mainostavan matelijoiden nahasta tehtyjen laukkujen sijaan vegaanivaihtoehtoja. PETA korosti pyynnössään julmaa tapaa, jolla eläimiä kohdellaan ja miten ne tapetaan ja usein nyljetään elävänä nahan saamiseksi.