Nolo moka! Suomen Petra Hämäläinen esiteltiin Miss Universum -kilpailuissa Miss Saksana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syyskuussa Miss Suomi -kilpailun voittanut Petra Hämäläinen kilpailee Yhdysvalloissa Miss Universum -tittelistä. New Orleansissa järjestettävissä missikisoissa tapahtui torstaina suomalaisten kannalta erikoinen moka.

Petra Hämäläinen esiteltiin vahingossa Miss Saksana. Moka ei Miss Suomen tiedotteen mukaan jäänyt siihen, vaan Hämäläinen esiteltiin kierroksen aikana myös muilla Miss Saksa Soraya Kohlmannin tiedoilla. Vrhe korjattiin nopeasti kierroksen jälkeen.

26-vuotias savonlinnalainen Petra Hämäläinen kruunattiin Miss Suomeksi 17. syyskuuta Helsingin Valkoisessa salissa. Miss Universum -kilpailun voittaja selviää lauantaina 14. tammikuuta New Orleansin Ernest N. Morial -kongressikeskusessa järjestettävässä finaalissa.