Lentoemäntä kehottaa: ”Älä tee näitä ällöttäviä asioita lennolla”

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kat Kamalani -niminen Havaijilla asuva perheenäiti on toiminut aiemmin kuusi vuotta lentoemäntänä Delta Air Lines -lentoyhtiöllä. Nainen on kokenut monenlaista lennoilla ja ollut töissä myös useilla lentomatkoilla kuuluisten supertähtien kanssa.

Kat Kamalani on paljastanut TikTok-kanavallaan monia erilaisia sattumuksia, joita hän on kohdannut lentoemännän työssään. Nyt nainen muisteli ällöttävimpiä asioita, joita matkustajat hänen mielestään tekevät lentomatkoilla.

Kat Kamalani kehottaa seuraajiaan välttämään tiettyjä asioita lentomatkojen aikana.

– Älkää antako henkilökunnalle kakkavaippaa tai oksennuspussia ja olettako, että hän ottaa paljain käsin ne vastaan mikäli hänellä ei ole sillä hetkellä roska-astiaa mukana, Kamalani listaa.

Kat Kamalanin mukaan lentokoneen vessaan ei tulisi mennä paljain jaloin, mitä yllättävän moni tuntuu tekevän. Hän myös muistuttaa ihmisiä olemaan kutsumatta lentoemäntää luokseen laskun tai nousun aikana.

@katkamalani

dont do this when traveling friends 😳

♬ original sound – Kat Kamalani