Miley Cyrusin musiikkivideon hämmentävä tausta – voiko huhu pitää paikkansa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi juuri Flowers -nimisen uuden kappaleen ja upean musiikkivideon. Cyrus leikittelee kappaleen kertosäkeessä Bruno Marsin When I Was Your Man -lyriikoilla ja vastaa naisen näkökulmasta siihen miten hän pystyy ostamaan itselleen kukkia ja keskustelemaan itsensä kanssa tuntikausia.

Miley Cyrusin erosta kertova kappale on julkaistu hänen ex-miehensä näyttelijä Liam Hemsworthin syntymäpäivänä, mikä ei fanien mielestä voi olla sattumaa. Moni tuntuukin pitävän tätä selvänä viestinä ex-miehelle, jonka huhutaan nyt myös pettäneen laulajatähteä heidän ollessaan naimisissa.

Miley Cyrusin musiikkivideo on kuvattu talossa, jonka tähti on Elite Daily -sivuston mukaan ostanut vuonna 2011 neljällä miljoonalla dollarilla. Musiikkivideo ja kappaleen julkaisuajankohta saivat syvemmän merkityksen, kun Pop Tingz julkaisi Twitterissä väittämän, jonka mukaan Liam Hemsworth on käyttänyt kyseistä taloa 14 eri naisen kanssa ollessaan uskoton Miley Cyrusille.