Emily Ratajkowski: ”Kiinnostan vain pahimpia miehiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester.

Avioeron jälkeen Emily Ratajkowski alkoi tapailemaan naistenmiehenä tunnettua koomikkoa Pete Davidsonia, joka oli ennen huippumallia pitkässä suhteessa Kim Kardashianin kanssa. Ratajkowskin ja Davidsonin romanssi jäi kuitenkin melko lyhyeksi. Nyt kaunotar on jälleen sinkku.

Emily Ratajkowski on ollut pettynyt siihen miten hänen parisuhteensa ovat päättyneet. Daily Mail -sivuston mukaan Ratajkowski syyttää suhteidensa kariutumisesta sitä, että miehet ovat olleet epävarmoja itsestään eivätkä ole kestäneet vahvaa naista. Mallin mukaan hänestä kiinnostuvat vain pahimmat miehet.