Mies otti selfien joka päivä 15 vuoden ajan – tuloksena upea timelapse-video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni ottaa itsestään selfieitä lähes päivittäin, mutta harva on päätynyt tekemään itsensä kuvaamista samanlaista pitkäkestoista projektia kuin Jordan Wilson. Hän kuvasi itseään 15 vuoden ajan ja teki otoksista lopulta timelapse-videon.

Yhdysvaltalainen Wilson otti ensimmäisen selfien joulupäivänä 2007 ollessaan 13-vuotias. Hän päätti ottaa joka päivä lähes samanlaisen selfien violettia taustaa varten. Jouluna 2022 Wilson päätti koostaa kuvista videon.

Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka Wilsonin ulkonäkö muuttuu vuosien varrella. 13-vuotiaan pojan hiustyyli muuttuu, ja teini-iän myötä hänen kasvoilleen alkaa ilmestymään parransänkeä. Viimeisissä kuvissaan Wilson on jo 28-vuotias aikuinen.