Kate Hudsonin laukku on oikea aarreaitta – näyttää varautuneen kaikkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 18- ja 11-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä neljävuotias tytär Rani Rose. Nyt Hudson nähdään hauskalla videolla, jossa hän esittelee luksuslaukkunsa sisällön.

Kate Hudson suosii pienen käsilaulun sijaan melko suurta Fendi-merkkistä laukkua, jonne hän saa mahtumaan kaikki hänelle tärkeät tavarat. Hudson esitteli laukkunsa sisällön British Vogue -sivuston julkaisemalla videolla ja kolmen lapsen äitinä hän näyttää todella varautuneen kaikkeen.

Kate Hudson vetää laukkunsa sisältä matkakokoisia hygieniatuotteita, rasvoja, siniseltä valolta suojaavat lasit ja Berocca-vitamiiniporetabletteja. Löytyy 43-vuotiaalta tähdeltä laukustaan myös kaiutin, huulinaamio, meikkejä ja silikoniset nännilaput, joita hän käyttää lähes päivittäin koska ei pidä rintaliiveistä.