Marika Fingerroos vapauttti sisäisen kurvittarensa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uhkea kohujulkkis Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden taakseen ja hänen elämäänsä voidaan nykisin seurata sosiaalisessa mediassa. Marika joutuu näkemään vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti. Tulokset puhuvat kuitenkin puolestaan.

Tällä kertaa Fingerroos on poseerannut sosiaalisessa mediassa hyvin näyttävästi, sillä hän on kuvannut itsensä selfieen, joka saa varmasti monien miesten mielikuvituksen laukkaamaan. Kuvansa yhteydessä Marika vinkkaa, että kuvauspäivänä vaatteet ovat vaihtuneet tiuhaan. Luvassa voi siis olla lisääkin kuvia.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.