Talven suosituin hiusväri on vivahteikas ja luonnollinen – kaikki haluavat tiramisu-hiukset

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylmänsävyiset vaaleat, harmaat ja hopeiset hiussävyt olivat pitkään suosittuja. Nyt ne saavat kuitenkin viimein väistyä kun tilalle jyrää Popsugar-sivuston mukaan uusi herkullinen sävy, jota luonnehditaan tiramisuksi.

Tiramisussahan on useita eri sävyjä. Pohjasta löytyy kahviin ja likööriin kastetut keksit, keskeltä kermaisen vaalea vaahto, jonka päällä on vielä hyvä kerros raastettua suklaata tai tummaa kaakaojauhetta. Myös tiramisu-hiukset ovat vivaihteikkaat ja niistä löytyy useita sävyjä.

Tiramisu-hiustyylissä tyvi värjätään suklaisen ruskeaksi, josta se vähitellen vaalenee kohti latvaa vaaleammaksi. Tätä hiustrendiä voidaan toteuttaa luonnollisen vaaleassa, tummanvaaleassa sekä keskiruskeassa sävyssä.