Huippumalli esitteli niksinsä kauniisiin ripsiin – tähän tarvitaan hiustenkuivainta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen huippumalli Paloma Elsesser tekee nykyään uraansa Yhdysvalloissa. 30-vuotiaan kaunottaren ura on lähtenyt todelliseen nousukiitoon viime vuonna, jolloin hänet nähtiin syksyn ja talven muotia esittelevillä muotiviikoilla useammilla näytöslavoilla.

Nyt mallikaunotar esittelee Voguen julkaisemalla videolla hänen parhaan niksinsä hyvin taivutettuihin ripsiin. Nainen kertoo, että hyvin pitkän ja onnistuneen ripsientaivutuksen salaisuus piilee siinä, että ripsientaivutin kuumennetaan kevyesti hiustenkuivaajan avulla ennen kuin sillä käännetään ripset.

Paloma Elsesser on poikkeuksellinen malli siitä syystä, että hänen uransa työkiireisin aika näyttääkin tulleen vasta nyt kun nainen on yli 30-vuotias. Monilla hyvin työllistyneillä huippumalleilla nousukiito tapahtuu jo teini-ikäisenä tai viimeistään alle 20-vuotiaana.