Nina Dobrev lomaili Etelämantereella – häikäisevän upeat kuvat

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Viime vuosina Dobrev on esiintynyt myös monissa hyvin menestyneissä elokuvissa kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja Run This Town. Tällä hetkellä nainen on näyttävällä talviseikkailulla poikaystävänsä kanssa.

Nina Dobrev matkustelee paljon poikaystävänsä Shaun Whiten kanssa. Pariskunta on kierrellyt paljon Yhdysvaltojen eri osavaltioissa ja käynyt myös Meksikossa aurinkoisella rantalomalla. Tällä hetkellä pariskunta on Etelämantereella.

– Uusi vuosi, uusi maanosa, Nina Dobrev kirjoitti vuodenvaihteessa otetussa Instagram-kuvassaan.

Tähtipariskunta on onnistunut järjestämään omalle seurueelleen upean lasketteluloman Etelämantereelle, jonka turismi on tarkoin säänneltyä sen vuoksi, että siitä ei koituisi haittaa ympäristölle. 34-vuotias Dobrev on julkaissut upeita kuvia, joissa hän poseeraa lumisilla vuorilla lumilaudan kanssa ja veneessä jäävuoren edessä.