Demi Rosen iltapuku ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas brittikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen.

Tällä kertaa Rose on poseerannut erittäin näyttävässä iltapuvussa, jonka materiaali oli läpikuultavaa ja lisäksi en etumus ei ollut peittävyydellä pilattu. Asu nimittäin paljasti melko rohkeasti Rosen jättimäisen poven.

Demi Rose on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Taannoin hän vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.