Vapaaottelija Victoria Lee on kuollut – 18-vuotiaan kuolinsyytä ei ole tiedossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vapaaottelun lupaava tähti ja menestystä uralla luonut havaijilainen Victoria Lee on kuollut. Hän kuoli tapaninpäivänä ollessaan 18-vuotias. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Victoria Leen sisko, vapaaottelijana tunnettu Angela Lee, kertoi siskonsa kuolemasta sosiaalisessa mediassa. Myös Victorian toinen veli ja sisko ovat mestareita lajissa. Victoria itse on voittanut jokaisen ottelunsa, mutta piti välivuotta lukion vuoksi ja olisi otellut jälleen tammikuussa.

– Tätä on uskomattoman vaikea sanoa… Victoriamme on kuollut. Hän on lähtenyt liian aikaisin, ja perheemme on täysin surun murtama. Kaipaamme häntä, enemmän kuin mitään tässä maailmassa. Perheemme ei tule koskaan olemaan samanlainen. Elämä ei tule koskaan olemaan samanlaista, Angela Lee kirjoitti Instagramiin.