Netflix tarjosi kurkistuksen tulevaan – näitä elokuvia katsotaan vuonna 2023

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixissä nähdään tänäkin vuonna iso liuta alkuperäiselokuvia. Tuoreella videollaan yhtiö tarjoaa esimakua siitä, mitä vosi 2023 tuo mukanaan elokuvarintamalla.

Netflixin alkuperäiselokuvien joukkoon mahtuu niin komediaa, draamaa, scifiä, toimintaa kuin koko perheen seikkailujakin. Videolla paljastetaan myös joidenkin odotettujen ja tunnettujen nimien tähdittämien elokuvien ensi-iltapäivämääriä.

Netflixin isojen ensi-iltojen joukossa on muun muassa Chris Hemsworthin tähdittämä, kesäkuussa ilmestyvä Extraction 2. Jennifer Lopez puolestaan nähdään entisenä salamurhaajana toukokuussa ilmestyvän The Mother -elokuvan pääroolissa.

Kovaksikeitettyjen rikostarinoiden ystäviä ilahduttaa Idris Elban tähdittämä, suosittuun sarjaan perustuva Luther: The Fallen Sun. Stranger Things -tähti Millie Bobby Brownin Damsel puolestaan tarjoaa viihdettä fantasian ystäville.

Murhamysteerikomediassa Muder Mystery 2 ruutuun palaavat Adam Sandler ja Jennifer Aniston. Ensi-iltavuoden kruunaa Sofia Boutellan ja Anthony Hopkinsin tähdittämä sekä Zack Snyderin ohjaama scifiseikkailu Rebel Moon.